👋 Salam / Hi kami dari team VNI Scientific X Moolah Design

Tingkatkan kualiti jenama anda dengan logo dan rekabentuk pembungkusan yang menarik dan professional.

servis design vni scientific

Reka bentuk pembungkusan adalah salah satu elemen terpenting dalam mencapai kejayaan pelancaran produk. Selama bertahun-tahun, kebanyakkan syarikat menghasilkan pembungkusan yang menarik dan direka dengan cantik untuk menarik lebih ramai pelanggan dan ia terbukti berkesan. Pengguna sangat percaya bahawa pembungkusan yang direka dengan baik sering menghantar suasana yang lebih mudah didekati.

Lebih daripada sekadar reka bentuk pembungkusan produk yang menarik, ia juga perlu praktikal dan berkesan dari segi penyimpanan dan pengedaran. Terdapat banyak faktor yang terlibat sebelum mereka bentuk pembungkusan seperti sasaran audien, mesej yang anda cuba sampaikan dan maklumat penting lain.

vni scientif x moolah design 2 Moolah Design

VNI Scientific X Moolah Design teruja untuk membantu usahawan pemula yang serius untuk membangunkan jenama mereka dengan servis rekabentuk logo dan bungkusan dengan kos yang efektif.

Nak tengok apa kami boleh buat untuk logo dan bungkusan anda? Ini adalah antara portfolio terbaru dari team VNI Scientific X Moolah Design

HOTEL CHALET Moolah Design
eye mask vni 1 Moolah Design
19 Moolah Design
12 Moolah Design
2 Moolah Design
20 Moolah Design
1 Moolah Design
15 Moolah Design
areum Moolah Design
5 Moolah Design
eye mask vni Moolah Design
18 Moolah Design
honeybuzz bigads Moolah Design
fabby Moolah Design
fatima Moolah Design
muucu Moolah Design
11 Moolah Design
6 Moolah Design
the ruai Moolah Design

Team VNI Scientific X Moolah Design nak berikan harga yang istimewa khas untuk usahawan yang telah buat jenama sendiri ni kilang VNI Scientific

Anda tak perlu bayar RM6,299

Anda tak perlu bayar RM4,299

Anda juga tak perlu bayar RM3,299

hanya RM550 saja!

Bagaimana untuk dapatkan Pakej Istimewa ini sekarang?

Senang saja.
Anda hanya perlu klik butang dibawah untuk tebus tawaran ini.
Kami hanya beri kepada yang betul betul berminat sahaja.

VNI Scientific X Moolah Design Bukan sekadar menawarkan Servis reka bentuk jenama dan bungkusan, kami juga boleh buat web design yang terbukti berkesan!

Kami menawarkan Web Design Service / servis buat website untuk anda mempromosikan bisnes, produk & perkhidmatan yang anda usahakan. Kami bantu anda memiliki website agar bisnes & produk anda dikenali bukan sahaja secara offline malah online. Selain buat website, kami juga menyediakan servis-servis lain bagi menjadikan kami One-Stop-Centre untuk segalanya berkenaan website.